Hej på er!

Som rubriken lyder har jag en ny utmaning framför mig, nämligen att blogga. Har gjort några ”tappra” försök tidigare, någon gång på gymnasiet om jag inte minns helt fel. Sedan ytterligare en gång för några år sedan. Så det verkar som att det blir tredje gången gillt.

Tänkte i detta inlägg passa på att dela med mig av en kortare roman om mitt liv fram till idag.
Jag är 26 år, född och uppvuxen i en liten by tre mil norr om Örnsköldsvik. Skulle vilja säga att jag har haft en ganska aktiv ungdom och alltif gillat att träna, i första hand fotboll, lite skidåkning, hade t o m en kortare (läs superkort) karriär inom skytte. Ja, helt enkelt det byn hade att erbjuda. Men mitt största intresse har varit konståkning som jag var aktiv inom i ca 10 år innan jag slutade under sista året på gymnasiet.

Men Linnéa, hur fasen hamnade du i Luleå?
Ja det kan ju kanske låta lite konstigt, men det hela började med att jag i tvåan på gymnasiet träffade min kära pojkvän Andreas. En smartis som redan då hade siktet inställt på Luleå och universitetet här. Det blev helt enkelt som så att jag följde med. Under första året läste jag historia och religion innan jag, lite av en slump, hittade information om Hälsovägledarutbildningen i en utbildningskatalog. Sagt och gjort jag sökte och hösten 2010 började jag plugga på riktigt. Tiden på universitetet ska komma att bli en oförglömlig tid där jag utöver studierna engagerade mig i så mycket som möjligt, jobb på studenkrogen, projektgruppen för Nolleperioden och även lite kårengagemang i form av valberedning. Trots värdelös bollteknik har jag ändå alltid haft många bollar i luften.

Kanske inte helt otippat så var det via studierna som jag även träffade Lina, en av mina bästa vänner och sedan lite mer än ett år tillbaka (åh herre gud vad tiden går) även min kollega. Hon har tagit med mig på mitt livs största utmaning, nämligen företagande och vi driver nu LimonWellness tillsammans. Genom denna blogg hoppas jag kunna dela med mig om lite tankar och utmaningar som jag ställs inför i min roll som Hälsovägledare.

Innan detta drar iväg och blir allt för långt så tänkte jag försöka avrunda.

/Linnéa

LimonWellness Linnéa
En solig vårvinterdag på isen i Luleå
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

©LimonWellness 2015 - Back to basics