yoga

Älskar hösten ❤❤❤

Energin är så himla mycket bättre och mer på topp för mig under hösten än våren.

Hösten är så fin med sina varma färger och det kalla och friska i luften och kvällarna blir så mysiga då man får till att tända ljus.

Att vara i skogen är helt magiskt! Jag har ju börjat min resa med djupare reflektion nu under våren och insett att jag nog lider av vårdeprission (egen diagnos).

Jag verkligen önskar att jag skulle kunna njuta och vara lika lycklig som många av mina bekanta när solen tittar fram i mars/april men nu när jag är medveten så blir det ju lättare att hantera. Som att t.ex. boka in en resa i vår, något som jag och min man sitter och spånar på. 

 

Det kan också bero på d-vitaminbrist att man är grym trött och slut då våren kommer så hör och häpna har jag redan börjat fylla på d-vitaminförråden!

 

Tar hand om mig själv mer

Att unna sig själv små och stora saker är en del i att man mår bra som människa. Sedan kan det ju också bli en sjukdom om det går till överdrift. Men om man vill unna sig själv att gå på massage eller frisören emellan åt så tycker jag att man ska göra det. Jag var på salong icon i veckan och permanentade mig. Blev supernöjd! Så härlig miljö och atmosfär att vara i. Vad behöver jag för att må extra bra? 

De bästa frisörerna i stan!
De bästa frisörerna i stan!

Jag tränar ett pass kundaliniyoga i veckan samt att jag också gör det en liten stund varje morgon. Varför? För att min dag blir mer balanserad då ❤

avslappning, stressfritt och måbra
Skogen och naturen
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

©LimonWellness 2015 - Back to basics