Hälsovägledare massör MammaMagetränare

Hej på er!

Det har varit galet mycket att göra de senaste veckorna. Väldigt bra ur en företagares perspektiv men mindre bra för en småbarnsmamma.

 

Under hösten jag fokuserat på mamma- och gravidträning, MammaMage smallgroup kursen samt att jag även kört ett projekt om mångfald och integration tillsammans med NLL.

Mitt mål att ta mer hand om mig själv, och jag tycker faktiskt att det har gått väldigt bra. Jag dejtar mig själv varje morgon på yogamattan och går igenom min inre status. Jag planerar in egentid i min kalender samt tid med övriga familjemedlemmar.

 stenar

En ganska ytlig grej som jag unnar mig är att jag gör mina ögonfransar var 3:e vecka hos Salong Icon, jag känner mig mycket piggare och människor säger faktiskt att det lyser om mig (tror dock att det beror på mycket mer än fransarna). 

frisör, naglar, fransar
frisör, naglar, fransar

Jag har dessutom unnat mig själv att gå till en personlig tränare som har gjort ett gymprogram till mig. När det väl kommer till kritan är jag lat som få, nu triggar jag säkert igång många reaktioner. Men när jag har obetydliga åtaganden så blir det hela inte så bra. Exempelvis att jag borde gå på gymmet och köra några ryggövningar i veckan. Det blir bara inte av! Även om jag vet att jag behöver det eftersom jag står och jobbar flera timmar varje dag med massager. Det behöver alltså stå i min kalender varje vecka för att det ska bli av, dessutom behöver jag en utritad plan för vad jag ska göra på gymmet. Annars blir det lätt att göra sådant man är bra på istället för sådant man behöver. Vem tycker att det är roligt med rörelseträning om man är så stel att man inte når ner då man ska knyta skorna?

De partierna vi är mer stela och ömma i behöver mest kärlek, det kan vara bra att ha i åtanke nästa gång du går och tränar.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

©LimonWellness 2015 - Back to basics