hälsomässa

Vi var på hälsomässa förra helgen tillsammans med kompisgänget från när vi pluggade på universitetet. Alltså ett gäng riktiga hälsonördar som var på hälsomässa. Vad gjorde vi då?
Jo, vi inledde lördagen med att träna 4 olika klasser tillsammans med Yogobe. Yogobe är ett företag som säljer yogaklasser, rörelseklasser och mycket annat smått och gott på nätet.

Hemmaträning
Yogobe, yoga och rörelseträning på nätet.

Vi körde först ett pass för att väcka kroppen. Det var ett väldigt skönt pass med mycket flow. Passet startade kl 08.30 så vi fick kliva upp cirka kl 6 för att hinna ut till Älvsjö i tid.

 

 

Nästa pass hade vi med:
Matthew Griffiths
Personal Trainer: Running & Endurance training – Functional & Movement training – Postural Correction & Enhancing lifestyle performance

 

Han var väldigt speciell och hade ett intressant tänk. Det vi tog med oss från det passet var att vi begränsar vårt rörelsesystem i det samhälle vi lever i. Han menar att vi borde utmana oss själva i att hoppa, dansa och röra oss lite mer fritt , eftersom det är mer naturligt för vår art.

 

Pass nr 3: Funktionell träning inspirerat av dans. En rolig klass men som med allt annat nytt man testar måste man nog ge det några gånger för att komma in i tänket och flowet.

 

Pass nr 4: Anna Gordh Humlesjö
Vinyasa flow, Self-Compassion, PT-yoga
Tillsammans med Anna fick vi göra en yogaklass för hjärtat. Det var en fin och väldigt bra avslutning på denna träningsdag.

 

Hälsomässan var samtidigt med skönhetsmässan denna dag. Det är alltid roligt och gå runt och nörda lite kring de senaste hälsorönen och trenderna. Det som stack ut mest var nog skakplattan. Väldigt roligt och stå och vibrera på den! Minns inte riktigt alla hälsoeffekter man skulle få, men enligt säljaren var det många!

 

En annan sak som vi reflekterade över var att det var lite mindre kosttillskott och mer så kallad “supermat”. Det är verkligen en hälsotrend som vi hoppas fortsätter!

 

Vi passade också på att bli månadsgivare i naturskyddsföreningen.

 

Dessutom hann vi säga hej till våra leverantörer Saprema of Sweden samt c/o Gerd som hade ett showroom.

 

Annars köpte vi bara sånt som går att äta, ingefäragodis, bönchips och raw choklad från Loving Earth.

 

Det är riktigt uppiggande att vara på hälomässan, man blir peppad att testa nya saker. Så vill man ha en hälsoboost så kan vi verkligen rekommendera er att åka dit nästa år!

träning med yogobe
LimonWellness med vänner på allt för hälsan.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

©LimonWellness 2015 - Back to basics