2017

 

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Det har varit helt crazy på många plan.
Både mycket skratt, tårar och förstås hårt jobb.
Att starta och driva företag är verkligen ingen dans på rosor, det är inte alltid så jäkla skönt att alltid få välja själv vad du ska göra hela tiden. Man måste fatta beslut om olika saker hela tiden och ibland kan det vara svårt att sova om natten. Nu har LimonWellness snart funnits i 2 år och vi börjar bli mer och mer stabila för varje månad vilket är otroligt glädjande men hade jag gjort om det om jag hade facit på hand? Jag vet faktiskt inte, troligen. Jag har som bekant två små barn hemma som jag hade velat lägga mer tid på. Nu har de världens bästa pappa som har ett vanligt kontorsjobb som har gjort detta möjligt för min del. Att jobba långa dagar, kvällar och helger.

Nu låter jag kanske bara bitter men så är det verkligen inte. Gud vad jag har lärt mig mycket om mig själv och andra! Jag har bara fått strukturera om mitt liv totalt för att hitta någon form av balans i kaoset. Vad är viktigt och vad är mindre viktigt?

En dag i december satt jag och tänkte vad jag skulle göra om jag fick veta att jag bara hade två månader kvar att leva, vad skulle jag förändra i min tillvaro då? Jag kom fram till att jag inte skulle jobba lika mycket, och i stället spendera mer tid med familjen. Och när jag är hemma så ska jag även vara mer fysiskt och mentalt närvarande, inte sitta med mobilen i handen och chatta med folk på sociala medier.

2016 till 2017

Så det är precis det jag ska göra 2017
Unna mig mer ledighet, varva ner och vara mer med mina fina troll och man ❤

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

©LimonWellness 2015 - Back to basics