mindful

Så förkyld som jag varit i vinter har jag inte varit på flera år. Jag tror att all stress som har satt sig i kroppen, för lite ledighet och för mycket jobb har satt sina spår. Så nu under vårvintern handlar det om att hitta fokus i det som är viktigt och att inte ta på mig så mycket extra som jag ibland kan göra. Jag har alltid njutit av att ha många bollar i luften och kör lätt på utan att känna efter först. Nu när jag är 30+ så ska jag göra tvärtom, känna efter först och göra sen. Mina närmast sörjande kommer bli väldigt stolta över mig. Dock är det så lätt att komma in i gamla mönster så ni får jättegärna påminna mig om ni ser att det börjar hända mycket grejor runt mig.

 

Tre ord som följer mig på min väg, de har poppat upp på i lite olika sammanhang den senaste tiden.

 

Visa tacksamhet

 

Ta risker

 

Dela med mig av mig själv

 

Jag har inte riktigt listat ut vad det betyder men med tiden kanske man blir lite klokare.

Har ni någonsin känt att vissa saker är menade? Följer man sin intuition så kan det bli så himla bra, det är precis så jag känner just nu. Se vad som händer och inte ta på mig för mycket är ju inte min starka sida men det kommer nog till slut. Man måste öva, öva och öva och tillslut har man lärt sig hur man kan göra och hitta den magiska balansen.

Det handlar bara om att inte ge upp på vägen…
Jag ska snart ta en efterlängtat semester i april och vara ledig 2 veckor, det känns verkligen som rena lyxen och jag ska njuta till max vill jag lova!

bara vara
Semester
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

©LimonWellness 2015 - Back to basics