Vårmat

Nu är äntligen våren här och jag blir mer och mer sugen på att äta kall mat som sallader och smoothies. Nu i veckan har jag börjat äta smoothie i tallrik med sked då det är så himla tjocka och svåra att dricka, det finns tydligen ett namn för detta, smoothiebowl.
Jag har i så mycket ingredienser, lite av allt blir ännu bättre. En massa bär, frukt, både fryst och frystorkat! En riktig antioxidantkick att starta dagen med!

Just denna period, mellan vår och sommar, har jag ofta svårt att hitta fokus. Men i år trivs jag bra i flödet då allt jag dragit igång flyter på i jämn takt. Dagens fokusområden hjälper mig otroligt mycket, jag gör det jag har planerat att göra, varken mer eller mindre.

Jag sitter och planerar mina kurser inför hösten med mammamage, gravidkurser och pilates för kvinnokroppen och inser att jag äntligen hittat den målgrupp jag ska jobba extra mycket med, kvinnor 25-45 år. Då man är med och påverkar, stöttar och hjälper kvinnor som är mitt i livet med sin hälsa. Man ser att psykisk ohälsa växer hos denna målgrupp då man både vill göra karriär och vara så bra på allt hela tiden. Man kan inte ge allt i livet 100 % utan man måste lära sig att fördela alla måsten med den energi och ork man faktiskt har.
Det känns verkligen som ett privilegium att jobba mot denna grupp och jag lovar att jag ska förvalta det väl.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

©LimonWellness 2015 - Back to basics