Örter och växter

Nu är det så att jag börjat inse att jag nog kommer att ha väldigt mycket jobb i sommar.

Jag fick nämligen ett samtal i fredags där det visade sig att vi kommer att få pengar för en innovation som vi ska vidareutveckla under en snar framtid..  

Jag ska vara ledig 2 veckor i juli men sedan så är det bara på´t igen. Det är också lättare att motiveras då man gör det man älskar! 

vänta inte med att leva gör det idag!
make it happen today!

 

Det är väldigt roligt att allt börjar att falla på plats, pusselbit för pusselbit. Väldigt häftigt när man känner flow, och så kommer allt annat också samtidigt. Jag har alltid önskat att jag hade andra egenskaper än vad jag har, men jag har lärt mig se styrkor i den jag är och väljer hellre att fokusera på att vara mig själv istället för att bli någon annan. Det är också viktigt att ha positiva människor omkring sig som kan hjälpa till att peppa så att man fortsätter om det går tungt, vilket det också gör emellanåt.

 

Jag har i veckan gjort en facebookuppdatering som jag är så himla glad över!

“Måste bara få dela med mig om att jag har världens bästa jobb! Är så otroligt glad och tacksam över att jag börjar hitta mitt kall och uppgift i livet, vilket också gör att allt flyter och känns så mycket härligare“.

 

Tänk att jag får hjälpa individer, framför allt kvinnor med sin hälsa varje dag i mitt jobb.

Jag träffar framför allt gravida och nyblivna mammor, kvinnor som är mitt i livet och som står inför en av de största förändringarna i sitt liv. Det är mycket som händer i kroppen både fysiskt och psykiskt och det är så viktigt att träffa rätt personer som kan hjälpa och vägleda då det ibland kan vara tufft, utmanande och frustrerande.

 

Bjuder på en bild efter ett härligt löppass förra veckan. Kom ihåg att träna upp knipmusklerna extra mycket inför att du ska börja springa eftersom bäckenbotten är mer påfrestad under stötar och hopp.

Ut och spring
Känslan efter ett träningspass.
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

©LimonWellness 2015 - Back to basics