vatten i luleå

Nu är det 12 år sedan jag tog studenten och tänk vad livet har förändrats sedan jag gick ut Hotell- och restaurangskolan i Åre. Jag visste att jag mest troligt skulle flytta upp till Luleå redan då, min dåvarande kille skulle plugga på universitetet.

Vi hade varit uppe och besökt staden under kristiflygare helgen och jag minns att känslan var mysig och härlig redan från första stund. Vi skulle flytta relativt långt hemifrån, vilket kändes väldigt bra. Dock så tog det slut och jag hittade mig en Lulebo istället. Att bo långt hemifrån är något som min familj och släkt kanske inte uppskattar så mycket idag sedan barnen kom. Men det är som det är.

Jämtlandsfjällen
Jämtland

Jag tycker dock fortfarande att det är skönt att komma “hem”. Jag saknar fjällen, skogen och människorna. Men det är skönt att också komma “hem” till Luleå och ha en vardag med rutiner. Jag har sagt till min man att jag kommer flytta tillbaka till Jämtland då jag blir gammal och ska sitta och meditera på en fjälltopp.

Nu har jag snart semester och ska åka ner till Jämtland och kanske över till Norge en sväng och det ska bli så härligt att bara vara en stund. Vi brukar också alltid resa ner över påsken men i år valde vi att åka till Cypern i stället.

 

Alla kurser är snart avslutade för terminen, gravidkurs, mammamage och nu har jag bara pilateskursen 1 vecka till. De drar igång igen i September och det känns riktigt roligt att kurserna varit uppskattade. Jag är väldigt tacksam över att jobba med det jag gör.

Min utvecklingskurva kommer dock inte sluta utan jag kommer att börja gå en 2 årig kundaliniyogautbildning till hösten vilket känns både skrämmande, spännande och väldigt utmanande! 

Trevlig helg! 

meditera yoga natur kundaliniyoga
meditera

 

 

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

©LimonWellness 2015 - Back to basics