Nu börjar lite energi infinna sig i kroppen. Solens strålar skapar både lust och värme vilket gör att man känner sig mer levande. Innan sommaren kom så hade jag som mål att komma igång med löpträningen, men den energin har varit som bortblåst. Jag har bara inte förmått mig att knyta på mig skorna och varit ut mer än ett par gånger. Då jag heller inte är anmäld till något lopp som gör att jag ”måste” ta mig ut och så har det inte varit speciellt lockande att komma ut då det regnar, blåser och är 8 grader varmt.
Nu funderar jag dock om jag kanske ska anmäla mig till länsloppet som går i slutet av augusti bara för att ha ett uppsatt mål och faktiskt ta mig ut på några rundor isf. Kan också vara bra att ha sprungit lite grann innan innebandysäsongen börjar så att man har lite flås.

Ormberget i Luleå

Löpning på Ormberget

När det är svårt att ta sig ut så kan man även satsa på en träningskompis, som gör att det är svårare att banga trots det dåliga vädret..

glädje, energi, kreativitet
ett liv i balans
På yogamattan har jag gjort samma pass nu väldigt många veckor, 6 stycken rörelser/ övningar som stärker de 4 första chakran. Jag märker en stor effekt av detta på det sättet att jag känner mig mer trygg, kreativ, stark och öppen. Dock så har det varit väldigt blandade känslor. Ibland när jag utfört passet känner jag mig less, andra gånger sitter man bara och ler, och en annan gång rinner tårarna. Kroppen är bra fantastisk och väldigt underlig men lyssnar vi inåt så talar den om ett och annat för oss, bli din egen bästa vän och ta hand om dig <3

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

©LimonWellness 2015 - Back to basics