naturen

Jag vet att jag sagt det förut men jag älskar verkligen hösten, framför allt naturen och färgerna. Jag skulle nästan kunna bo ute i skogen och bara vara. (Om jag inte samtidigt hade så mycket på jobbet).

Nu har vi dessutom fått några fina dagar med lite sol men vinden känns lite bitande nu mot kinden och låren då man är ute, helt fantastiskt. Tror det är min eld (Pitta-kvalitet) som behöver lite svalka. http://www.ayurveda-akademin.se/Pages/Doshas.aspx

Just nu är det mycket fokus på jobbet och familjen för min del, i slutet av september börjar en ny resa då jag ska börja praktisera mer kundaliniyoga.

Full av energi
Lite mycket jobb..

Jag har haft som mål att blogga en gång i veckan, det går så där.. Jag har dock blivit mycket bättre att acceptera att det inte riktigt blir som man tänkt sig. Mål är till för att sträva mot och man behöver inte alltid lyckas…

Det fick jag också erfara då jag sprang länsloppet förra helgen, målet under 60 minuter blev inte som man hade tänkt sig. Ganska besviken blev jag eftersom jag sprang fel. Men en erfarenhet rikare och ett bra träningspass. Nu har jag kommit igång med löpningen så jag ska försöka bibehålla ett löppass i veckan nu tills att snön kommer och innebandysäsongen börjar.

Nyttiga snacks
Grönkålschips

Tips på nyttigt snacks som smakar lite beskt.
~Grönkålschips ~ ugnen 200 grader
Grönkål
Olivolja
Örtsalt
Skölj grönkålen, låt vattnet droppa av och riv den i mindre bitar. Ta bort den större stammen. Lägg bitarna på en plåt med bakplåtspapper och sprid ut bitarna så att de inte ligger på varandra.
Ringla över olivolja och strö på örtsalt, cirka 5 minuter i ugnen. (Tills de fått färg och blivit lite krispiga)

smoothie påsar
smoothiemix

Tips om du har lite tid på morgonen och vill äta något nyttigt, näringsrikt och fullt med antioxidanter!
Gör iordning egna smoothiepåsar med det som du vill ha i.
Jag hade blåbär, hallon, mango, lingon,riven färsk ingefära och riven färsk gurkmeja.
Tar fram påsen ur frysen och mixar med mandeldryck och eventuellt 1-2 dadlar.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

©LimonWellness 2015 - Back to basics