bro

 

När livet tar en annan vändning.

Ibland hamnar vi vid vägskäl som gör att vi måste fatta livsavgörande beslut. Det kan bli till det sämre men även till det bättre.
Jag tror på ödet, jag tror att vi möter och träffar olika människor av en anledning. Som till exempel då jag blev företagare, började möta andra som också som driver eget och fick på så sätt ta del av deras erfarenheter och tankar.
Björkar
Möten
När man vet vad man söker så hittar man, men du måste också vänta tills tiden är mogen. Är du för på kommer det inte heller till dig.
Prova säg din högsta önskan högt och skriv ner den, så ska du se att den en dag kommer till dig ❤
Jag har också påbörjat min resa till att bli Kundaliniyogalärare, så nu handlar det om att kliva upp 05.00 varje dag för att få in den nya goda rutinen. Hinna med 75-90 minuter yoga varje dag är ibland inte det lättaste.
Jag måste dock försöka lägga mig i tid, men det är ju alltid så mycket som ska hinnas med varje dag. #livetsomegenföretagareochmedsmåbarn
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

©LimonWellness 2015 - Back to basics