MammaMage- och mammaträning

Boka tid LimonWellness erbjuder MammaMagekonsultationer i grupp och individuellt  samt gruppträning av Lina, vår egen certifierade MammaMage-tränare! IMG_6800

Gruppträffar (MammaMage smallgroup)

Anpassad träning efter graviditeten där du kommer igång på ett skonsamt och säkert sätt. Denna träning bygger på att få kontakt med din inre bålstabilitet och bäckenbotten så du kan komma igång när du känner dig redo att lämna bebisbubblan. Progressionen under kursen går sakta men säkert framåt och bygger framförallt på din egen utveckling. 6 tillfällen – 1200 kr (8- 1O personer i gruppen)

 

 Kursstart Våren 2019:

Start torsdagen den 1o/1 kl 1o.oo-11.15  startar vi en ny grupp!

6 st träffar återkommande varje torsdag.

Begränsat antal platser, först till kvarn!

Anmäl ditt intresse redan idag:  lina@limonwellness.se

 

Din plats är säkrad då kursen är betald och köpet är då bindande.

Vi håller till i en stillsam och mysig lokal, där det inte finns några andra än de som är med på passet. Vi tränar på ett roligt, säkert och inspirerande i grupp.

Kom och träffa andra mammor och bebisar (har man större barn så är de också välkomna att följa med).

Vi har: Omklädningsrum, skötbord, dusch, tillgång till ett litet kök med kylskåp,  micro, barnstol samt soffor man kan sitta och amma.

Feedback från tidigare deltagare: ”Det var kul att ha en fast aktivitet i veckan, komma iväg och träffa lite folk och så. Och framförallt var det skönt med en träningsaktivitet som jag visste var ok för min kropp” ”Har hittat rätt knip och aktivering med hjälp av kursen, vilket har bidragit till mindre ont i ländryggen” ”Lina som leder kurserna är pedagogisk, inkännande, lugn, trygg och kunnig” ”Jag är supernöjd med kursen och kommer definitivt rekommendera den till mina vänner. Tack!”

starka mammor
Mammaträning limonwellness

Om mamma- och gravidträning

Lina är välutbildad då det handlar om träning under och efter graviditet. Hon har själv genomgått 2 graviditeter och förlossningar på mindre än 1,5 år och vet att det kan vara svårt att komma tillbaka till kroppen efter man fött barn. Där föddes intresset till att kunna hjälpa andra med att hitta tillbaka. Efter en graviditet kan dina magmuskler vara rejält uttänjda. För att återfå form och funktion gäller det att börja träna rätt och ha koll på vilka övningar man ska göra respektive undvika. Under konsultationen kommer tränaren att mäta din magdelning (diastas), du får hjälp att aktivera dina inre magmuskler, samt du får anpassade övningar som du kan jobba vidare med hemma. Det är bra för alla mammor som fött barn, oavsett ålder på barnet, vilket betyder  att du inte behöver vara nyförlöst för att komma och kolla funktionen i de djupa magmusklerna. Detta är nämligen något som alla behöver!  Har du problem med något av följande efter din graviditet?

  • Ryggen, har ont i svanken.
  • Magen, känns svårt att träna då det kan upplevas att tarmarna rör runt i magen. 
  • Knipet – svårt att hålla tätt

Eller är du bara är nyfiken på att kolla hur det ser ut med din delning kontakta mig på lina@limonwellness.se. Du kan såklart även boka din konsultation direkt på vår bokningssida: Vi rekommenderar minst två tillfällen för bästa resultat. Boka tid