Massage och Behandlingar

Vi erbjuder massage- och ansiktsbehandlingar av högsta kvalitet. För oss står alltid kundens önskemål högst i fokus, därför anpassar vi våra behandlingar för att passa dig som kund på bästa sätt.

 

Boka tid

massage.jpg

Massagebehandlingar

 • Klassisk massage

  Med strykningar, knådning, tänjning och tryck jobbar massören för att öka blodgenomströmningen i musklerna vilket resulterar i att spänningar lättar.
  Behandlingen anpassas efter kundens behov.
  Finns att boka som 30, 45, 60, 70 eller 90 minuter.

 • Hot stone massage

  En avslappnande djupmassage där terapeuten använder varma stenar. Stenarna placeras dels ut på olika delar av kroppen, men mestadels använder massören dem för att massera med.
  Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt är djupt avslappnande och stressreducerande.
  Finns att boka som 45 eller 60 minuter.
 • Klassisk massage med stretchprogram

  Klassisk massage där vi även går igenom stretchövningar som du kan ta med dig hem.
 • Avslappnande spamassage

  En mjukgörande behandling där fokus ligger på avslappning och välmående.
  Finns att boka som 25, 40 eller 60 minuter.
 • Terapeutisk gravidmassage

  En behandlingsmetod i syfte att hjälpa gravida på ett effektivt, skonsamt och tryggt sätt och samtidigt ta hänsyn till det blivande barnet. Vi har en särskild kudde för gravida som gör att du kan ligga på mage om du vill under din behandling.
  Finns att boka som 60 eller 90 minuter.
 • Gravidmassage

  Klassisk massage anpassad för dig som är gravid. Vi anpassar behandlingen så att den passar just dig. Vi har en särskild kudde för gravida som gör att du kan ligga på mage om du vill under din behandling.
  Finns att boka som 30, 45 eller 60 minuter.

Massage med det lilla extra

 • Get spoiled – 90 min lyxmassage

  En riktig lyxbehandling på 90 sköna minuter. Inledningsvis får fötterna en mjukgörande inpackning. Vi jobbar växelvis med varma stenar och klassiska massagegrepp över rygg, nacke, axlar, armar och ben. Därefter får även fötterna en välbehövlig massage innan vi avslutar med avslappnande ansikts- och skalpmassage.
  Här skämmer vi bort dig lite extra. Passar utmärkt vid möhippan eller till någon som fyller år.Efter behandlingen får du avnjuta alkoholfritt bubbel och choklad från Luleå Konfektyr.
  Kontakta oss på mail eller telefon för bokning.

 • Massage helkropp och ansikte 70 min

  Denna behandling kan ges både i avslappnande syfte eller som lite mer behandlade. Perfekt för dig som vill få en härligt avslappnande stund eller för dig med mycket spänningshuvudvärk.

  Behandlingen börjar med en en ryggmassage, sedan benen samt avslutas med ansikts- och skalpmassage. Rådgör innan med din massör vilket behov du har.
 • Massage helkropp och fotmassage 70 min

  Denna massage är perfekt för trötta fötter som står och går mycket om dagarna. Du får massage för både rygg, säte, fram- och baksida lår samt vad- och fotmassage. Behandlingen utgår från dina behov och önskemål så det är bara att förklara för massören innan eller under behandlingen.
 • Parmassage 70 min

  En skön och avkopplande stund för dig och din kära.
  Ena personen börjar på massagebänken för 25 minuters massage.
  Andra personen sitter i fotbad med fotmassage och får därefter smörja in sig med mjukgörande ekologiska krämer.
  Frukt, te och choklad ingår.
  Därefter byter man plats <3
 • Lär dig parmassage 2x60 min

  Lär dig att massera din partner enkelt och effektivt hemma.

Ansiktsbehandlingar

 • Lilla ansiktskuren

  Naturkosmetisk ansiktsktsbehandling, med hudanalys, rengöring, peeling, ansiktsmask och avslappnande ansiktsmassage.
  Vi använder produkter anpassade för din hudtyp från ekologiska c/o Gerd. 30 min

 • Stora ansiktskuren

  Naturkosmetisk ansiktsbehandling, med hudanalys, rengöring, peeling, två olika ansiktsmasker, plockning av ögonbryn och avslappnande ansiktsmassage.
  Vi använder produkter anpassade för din hudtyp från ekologiska c/o Gerd. 60 min
 • Färgning av fransar och bryn inkl plockning

  30 min.

Alla våra behandlingar går att anpassa för gravida

Kom ihåg att du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Frågor om massage

 • Vad är massage, och vilken nytta gör det?

  Massage innebär att man med strykningar, knådning, tänjning och tryck ökar blodgenomströmningen i musklerna så att spänningar lättar. På så sätt kan man uppleva en minskad stelhet i musklerna. Förutom att massage kan vara väldigt skönt och avslappnande, har det i många studier bevisats ha positiva effekter på både kropp och själ. Vid massage frigörs så kallade “må-bra-hormoner” som bidrar till minskad stress och ett ökat välbefinnande.
  Kom ihåg att så tidigt som möjligt (gärna redan vid bokning), informera massören om ev. sjukdomstillstånd eller om man går på någon specifik medicinering som kan påverkas av massagen.
 • Vad är klassisk massage?

  Förutom att massage kan vara väldigt skönt och avslappnande, har det i många studier bevisats ha positiva effekter på både kropp och själ. Med strykningar, knådning, tänjning och tryck ökar blodgenomströmningen i musklerna och spänningar lättar. På så sätt kan man uppleva en minskad stelhet i musklerna. Vid massage frigörs så kallade “må-bra-hormoner”  som bidrar till minskad stress och ett ökat välbefinnande.
 • Vad är hot stone massage?

  Hot stone massage är avslappnande djupmassage där man använder varma stenar. Stenarna placeras dels ut på olika delar av kroppen, dels använder massören dem för att massera med.
  Massagen ökar blod och lymfcirkulationen samt är djupt avslappnande och stressreducerande.
 • Hur mycket kläder ska jag ha på mig?

  Under våra behandlingar så masserar vi direkt på muskler och hud med olja så därför bör de områden som ska behandlas vara utan kläder. Delar som inte behandlas under behandlingen täcks med handdukar. Underkläder behåller du på.
 • Hur ofta behöver man gå på massage?

  Det är väldigt individuellt hur ofta man behöver massage. Fysiologiskt så blir vi mer stela ju äldre vi blir. Stillasittande, då man till exempelarbetar många timmar per dag framför en skärm, innebär ofta att man behöver gå mer regelbundet på massage. Regelbunden rörlighetsträning, t.ex. yoga är bra för att förebygga stelhet vilket gör att man inte behöver massage lika ofta.
  Har man fått någon form av problem orsakat av stela muskler i något parti så är det bra att gå med några täta besök till en början och för att sedan gå med längre intervaller. En hel del av våra kunder kommer 1 gång i månaden för att underhålla kroppen.
  Sådant som påverkar om du blir stel: Stress, arbetsställningar, monotona rörelser, hållning och rörelsemönster. Samt även hur du tränar, kroppen mår bäst av lagomt mycket träning samt att du tränar allsidigt.
 • Gör en massagebehandling ont?

  Det beror lite på syftet med behandlingen. Är det i avslappnande syfte så ska behandlingen bara kännas skön och behaglig.
  Bokar man däremot massagen för att man har ett område som är spänt så kan man räkna med att massagen kommer att kännas. Det ska kännas skönt-ont att gå på massage. Man får ha en bra dialog med sin massör och säga till om trycket upplevs för hårt eller löst eftersom att alla människor är olika.
 • Kan jag gå på massage om jag är förkyld?

  För kroppen liknar massage ett träningspass då kroppens blodcirkulation ökar på motsvarande sätt. Är du så pass sjuk så att du inte kan träna ska du heller inte gå på massage.
  Om man har feber eller andra infektioner i kroppen bör man undvika massage tills det att man är frisk, en bra regel att följa är 72-timmar efter sista sjukdomstecknet.
  Kom ihåg att avboka din behandling senast 24 timmar innan.

 • Jag tränar mycket, behöver jag massage då?

  Att träna är väldigt bra för kroppen, dock så är det värt att fundera över varför vi tränar och vad vi tränar. Alltså om kroppen mår bättre eller sämre av rörelsen eller övningarna. Allsidig träning är A och O Springer du till exempel så är det bra att komplettera träningen med både rörlighet och styrka. Tränar du mycket styrka är det bra att köra kondition och rörlighet.
  Massage är ett perfekt sätt att få hjälp att öka rörlighet och minska på muskelspänningar. Tränar man regelbundet utan att lägga in rörelseträning och stretch själv så är det också bra att gå regelbundet på massage.

 • Jag sitter mycket framför datorn behöver jag gå på massage då?

  Detta är en stor bov för många. Besvär med rygg och nacke är något av det vanligaste problemen vi stöter på. Oftast beror det på för lite rörelse och för statisk arbetsställning. Kan man höja och sänka sitt skrivbord är det guld värt att använda den funktionen en liten stund varje dag.
  Hur mycket och ofta man behöver gå på massage är dock individuellt. Om man har en väldigt inaktiv fritid eller om man tränar väldigt enformigt så behöver man gå oftare på massage.

 • Gravid och massage

  Under graviditeten är det ett ypperligt tillfälle att börja lyssna på kroppen vad den behöver Vart känner du dig trött eller stel? Ge detta område extra kärlek.
  Under behandlingen så fokuserar vi på de områden du vill. Vi har en sittstol eller så ligger man på sidan och rygg. Rådgör med oss innan ni bokar denna behandling info@limonwellness.se eller 0920- 128 40

 • Jag har inga speciella problem med värk eller så behöver jag gå på massage ändå?

  Att jobba förebyggande är alltid det bästa. Efter 30-års åldern så börjar kroppen brytas ner och du blir mer stel om du inte aktivt tränar rörelseträning och stretchar. Därför kan det vara bra att regelbundet gå på massage. Vid massage frigörs så kallade “må-bra-hormoner” som bidrar till minskad stress och ett ökat välbefinnande.

 • Vad händer efter massagen?

  Efter en massagebehandling kan man känna sig lite öm i de muskler som har masserats, detta är inget farligt utan kan liknas med träningsvärk som går över efter någon dag.
  Vissa kan även kunna få lite huvudvärk, tänk därför på att dricka ordentligt efter att du har varit på massage. Detta hjälper även kroppen att rensa ut de slaggprodukter som frigörs från musklerna vid massage.

Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor. Vi finns här för att göra det så bra som möjligt för dig info@limonwellness.se eller 0920- 128 40
massage