Tjejerna på LimonWellness
LimonWellness

Om Företaget

Lina och Linnéa är hälsovägledarna som startade LimonWellness 2015. Målet med företaget har alltid varit att få göra det vi är utbildade till, hjälpa människor med att klara av vardagen med så mycket livskvalitet som möjligt.

Hos oss hittar du den lilla oasen i vardagen. Vi hjälper dig med:

  • Välgörande massage
  • Avkopplande och vårdande ansiktbehandlingar
  • Snygga naglar
  • Stärkande träning så som yoga och mamma/gravid-träning
Hälsovägledare massör Barre move instruktör
Linnéa på LimonWellness

Linnea

Hälsovägledare och Massör
Linnéa kommer ursprungligen från Örnsköldsvik men flyttade upp till Luleå efter gymnasiet då pojkvännen skulle börja studera. Till slut visste även Linnéa vad hon ville göra och läste därför till hälsovägledare vid Luleå Tekniska Universitet. Under denna utbildning blev hon även diplomerad massör. Hon är utbildad gruppträningsinstruktör inom core, vattenträning och Zumba.

Förutom att hon är väldigt dansant så är Linnéa även en fena på att massera, hon är företagets stjärna då det gäller företagsmassager och är absolut inte rädd att ta i, vilket oftast uppskattas.

Hon har lätt för att skratta och sprider mycket energi och är företagets yngsta member. Hon är också oftast den som står för den lekande spralliga delen, så som att spela in videos och klippa och klistra ihop dem. Hon är även den av oss på företaget som är mest teknisk lagd.

Linnéa brinner för att hjälpa dig till att må så där bra som just du förtjänar!

Linnéas styrka är att hon är väldigt mångsidig, flexibel men har även en känsla för detaljer.

Hälsovägledare massör MammaMagetränare
Lina LimonWellness

Lina

Hälsovägledare, cert MammaMage tränare och Massör
Lina är uppvuxen i Jämtland, hon är utbildad kallskänka/kock och är med andra ord en drottning i köket. Att laga gourmémat är inte hennes melodi utan snarare att koka soppa på en spik. Hon älskar att öppna kylskåpet och så får kreativiteten att flöda. Det blir oftast väldigt gott!

Efter några år i Luleå valde hon att sadla om och har numera en kandidatexamen i Hälsovägledning från Luleå Tekniska Universitet. Lina är diplomerad massör och har även många års erfarenhet inom gruppträning.

Hon är 2-barns mamma och insåg efter sina graviditeter och förlossningar vikten av anpassad träning för gravida och nyblivna mammor. Därför är hon numera utbildad i träning under och efter graviditet samt att hon är certifierad MammaMagetränare.

Lina brinner för att skapa förutsättningar till en bra hälsa på ett naturligt och hållbart sätt. Kvinnors hälsa är också ett ämne som ligger henne varmt om hjärtat, och hon stödjer även detta med med en rad ideella åtaganden och engagemang.

Hennes spetskompetens inom företaget förutom mammabiten är att hon även har en djupare kunskap om stress och folkhälsofrågor.