Personlig träning för nybörjare

Vi hjälper dig att ta fram ett individuellt anpassat träningsupplägg för att du ska komma igång med din träning på bästa sätt. Programmet kan exempelvis innehålla styrka, kondition, rörlighetsträning eller en kombination av dessa. Vi gillar funktionell träning där man tränar kroppen för att fungera bra i vardagen.

Boka tid

Träning

Personlig träning för gravida

Det går alldeles utmärkt att träna under graviditeten. Det gäller dock att träna på rätt sätt. Det finns till exempel vissa övningar som man bör undvika.

Vi hjälper dig att sätta ihop ett program som passar just dig utifrån dina förutsättningar. Lina, som hjälper våra gravida kunder, är speciellt utbildad inom träning för gravida och certifierad MammaMageinstruktör.

Boka tid

MammaMage

Personlig träning för mammor

Stort fokus läggs på funktionella och bålstabiliserande övningar för att stärka upp den inre kärnmuskulaturen. Som nybliven mamma kan man se den första fasen som rehab för att sedan kunna vidareutvecklas.
Träningen anpassas alltid efter dina behov och intressen och vad du vill uppnå med din träning. Vill du bli starkare, uthålligare eller mindre stel? Det är du som bestämmer.
LimonWellness har en egen studio med träningsredskap. När du kommer är du själv med din instruktör utan störningsmoment som lätt kan uppstå i större gym där det är fullt med andra kunder och redskap i rörelse.
Du sätter målet och vi hjälper dig att ta dig dit!
Vi tar fram ett upplägg som passar att genomföras där du vill, exempelvis på ett gym, utomhus eller hemma.

Boka tid

MamaWellness